Hodnocení obchodu a recenze zákazníků

Obchod Zlato-stříbro.cz získal od společnosti Heureka.cz díky spokojenosti zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky. Recenze jsou nezávislé, pod kontrolou Heureka.cz, a mohou je psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze určit pouze vyplněním dotazníků spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace
Přidáno: 14. října 2017
Ověřený zákazník Iva K.
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Jsem velice spokojená s cenami, kvalitou a komunikací. DOPORUČUJI!

Vyjádření obchodu zlato-stribro.cz

Dobrý den, paní Ivo,

velmi děkuji za Vaše hodnocení, těší nás, že jste spokojena.

Věřím, že si i příště uděláte radost u nás!

S přáním krásných dnů

Eva Fričová

Přidáno: 13. října 2017
Ověřený zákazník rejpal
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

příjemné jednání a okamžitá odezva, zásilka vybavena dárkovým balením

Pro: maximální vstřícnost rychlé jednání okamžité jednání příjemná cena a kvalitní zboží, které se mi opravdu líbilo

Proti: nevím

Vyjádření obchodu zlato-stribro.cz

Dobrý den,

děkuji za Vaše hodnocení, moc nás těší, že jste s našimi službami spokojen.

Snažíme se poskytovat zákazníkům kvalitní servis a pěkné zboží za slušné ceny a jsme rádi, když se nám to daří.

S přáním krásných dnů za tým obchodu

Eva Fričová

Přidáno: 2. října 2017
Ověřený zákazník Linda
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Byla jsem spokojena, delší dodací lhůta. Mě to nevadilo, tak vše v pořádku.

Vyjádření obchodu zlato-stribro.cz

Dobrý den,

děkuji za Vaše hodnocení!

I šperky, které nemáme skladem, se snažíme dodat co nejdříve - pár dní to ovšem zabere, zvlášť když je nutná kontrola Puncovního úřadu.

Věřím, že se na nás obrátíte i při Vašem dalším nákupu.

S přáním krásných dnů za tým obchodu

Eva Fričová

Přidáno: 29. září 2017
Ověřený zákazník Simona
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Rychlost dodání, výborná komunikace s obchodem. Krásné zboží.

Pro: Výborná komunikace s obchodem. Do poznámky k objednávce jsem dopsala žádost o zaslání poštou bez možnosti doručení a ihned jsem byla informována, že to je možné, což často nebývá.

Přidáno: 26. září 2017
Ověřený zákazník Pavel
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Není co vytknout

Vyjádření obchodu zlato-stribro.cz

Dobrý den, Pavle,

zarazilo nás, že - ač nám dáváte pěkné hodnocení - vyplnil jste v dotazníku, že objednané zboží jste zatím neobdržel. Podle údajů České pošty je skutečně zásilka již desátý den na cestě... což podle našich zkušeností znamená, že je ztracená. Ozveme se Vám telefonem a zboží Vám zašleme znovu, původní zásilku budeme reklamovat.

Děkuji za přízeň a věřím, že vše bude v pořádku!

S přáním krásných dnů

Eva Fričová

Přidáno: 10. září 2017
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Nemohu si stěžovat, mám jen dobrou zkušenost.

Přidáno: 4. září 2017
Ověřený zákazník Michael
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: Mohu jen doporučit, nakupuji zde pravidelně a vždy s maximální spokojeností. Komunikace s obchodem je také výborná a rychlá.

Přidáno: 13. srpna 2017
Ověřený zákazník Sisinka
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: Nádherné a kvalitní zboží. Poštovné hradí e-shop. Skvělé ceny.

Přidáno: 13. srpna 2017
Ověřený zákazník Monika
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: Rychly obchod

Přidáno: 8. srpna 2017
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Úžasné jednání ze strany obchodu, kdy měli na skladě pouze jeden kus a ne mnou požadované dva, okamžitě mi byly nabídnuty alternativy, vybrali jsme a hned následující den mi odeslali náhradní řešení a přeplatek poslali zpět na účet. Super zkušenost, děkuji!

Vyjádření obchodu zlato-stribro.cz

Dobrý den,

děkuji za Vaše hodnocení!

Snažíme se zákazníkům poskytovat kvalitní a rychlý servis. Těší nás, že i Vy jste nakonec s nákupem spokojena, i když jsme museli udělat malou změnu v objednávce.

Těšíme se, že si i příště uděláte radost u nás!

S přáním krásných dnů za tým obchodu

Eva Fričová

Přidáno: 16. července 2017
Ověřený zákazník Vlasta
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Proti: Barvy na foto zboží nemusí vždy odpovídat

Přidáno: 14. července 2017
Ověřený zákazník Antonín
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

V obchodě nakupuji skoro pravidelně a velice rád. Mají samé kvalitní kousky a výběr, že si vybere každý.

Vyjádření obchodu zlato-stribro.cz

Dobrý den, pane Antoníne,

děkujeme za Vaše hodnocení, velmi si vážíme Vaší přízně.

Slibujeme, že budeme nadále z kolekcí vybírat ty nejlepší kousky, abyste své nejbližší mohl vždy překvapit zajímavým šperkem za příznivou cenu.

Těšíme se na další spolupráci a přejeme krásné léto!

Za tým obchodu

Eva Fričová

Přidáno: 9. července 2017
Ověřený zákazník Kateřina Mikysková
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Všechno naprosto v pořádku.Ohodnotila bych tento obchod,jako naprosto výborný,také velmi spolehlivý personál.Byla jsem velmi spokojena

Vyjádření obchodu zlato-stribro.cz

Dobrý den, paní Mikysková,

moc děkujeme za hodnocení - snažíme se zákazníkům poskytovat kvalitní služby a jsme rádi, když se nám to daří.

Věřím, že nám zachováte přízeň.

S přáním krásných dnů za tým obchodu

Eva Fričová

Přidáno: 7. července 2017
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: bleskurychlé dodání

Přidáno: 1. července 2017
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: rychlost odeslání zboží

Najdete nás na
O web se stará Ondřej LUKÁŠ