Hodnocení obchodu a recenze zákazníků

Obchod Zlato-stříbro.cz získal od společnosti Heureka.cz díky spokojenosti zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky. Recenze jsou nezávislé, pod kontrolou Heureka.cz, a mohou je psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze určit pouze vyplněním dotazníků spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace
Přidáno: 22. března 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Bleskové dodání, obchod má veliký výběr.

Přidáno: 8. března 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Velký výběr za skvělé ceny.

Přidáno: 5. března 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Vše v naprostém pořádku.

Přidáno: 26. února 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Rychle dodáno.

Přidáno: 24. února 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: Ochota a vstřícnost.

Přidáno: 22. února 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: Přesný popis výrobku a vzhled odpovídá obrázku.

Přidáno: 2. února 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: Zboží jsem měl již za 2 dny cena výběr

Proti: o žádné nevím

Přidáno: 27. ledna 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: Rychlé dodání

Přidáno: 22. ledna 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: Skladem je opravdu skladem Extra rychle doručení I výměna za menší kus probehla velmi rychle

Přidáno: 22. ledna 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Takže. Můj první nákup a velká spokojenost. Úžasný výběr, parádní ceny, popis přesný a komunikace taky parádní. Takže nemám co vytknout. Jen tedy doporučení na kterém se udajně pracuje - více fotek prstenů na modelkách. Můžete třeba přikládat fotky zákaznic, pokud vám je pošlou ;-)

Pro: Krásný výběr spousta velikostí přehlednost ochota

Proti: více fotek na modelkách, ale na tom se prý pracuje

Vyjádření obchodu zlato-stribro.cz

Dobrý den,

velmi děkujeme za hodnocení, spokojený zákazník je naším cílem.

Na zlepšení fotodokumentace stále pracujeme, takže věřím, že brzy Vám orientaci ještě více usnadníme ;-)

Těšíme se, že i příště si uděláte radost nákupem u nás.

S přáním krásných dnů

Eva Fričová

Přidáno: 21. ledna 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Zboží jsem objednávala ve středu odpoledne a po minulé zkušenosti jsem opět zvolila zlato-stribro.cz. V pátek ráno už jsem balíček měla. Naprostá spokojenost, ráda nakoupím znovu!

Pro: Doba dodání je neuvěřitelně rychlá Nakupovala jsem opakovaně, jelikož vždy je jistota doručení, když nakupujete na poslední chvíli

Vyjádření obchodu zlato-stribro.cz

Dobrý den,

velmi děkujeme za hodnocení, moc nás těší, že jste s nákupy u nás spokojena.

Věříme, že stejně jako nyní budete spokojena i příště!

S přáním krásných dnů

Eva Fričová

Přidáno: 17. ledna 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Pro: Rychlé vyřízení objednávky

Přidáno: 16. ledna 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Skvělá komunikace.

Pro: Rychlá komunikace příjemné jednání :-) prstýnky nám přišly ale byly nám velké a paní hned ochotna ať zašleme zpět a oni nám pošlou menší mohu jen doporučit

Přidáno: 13. ledna 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

rychlost dodání, dárkové balení, dvě verze v ceně...

Přidáno: 12. ledna 2019
Ověřený zákazník Ověřený zákazník
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

Velká spokojenost, vše v pořádku a doporučuji.

O web se stará Ondřej LUKÁŠ